Stäng
Katadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 L
Katadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 LKatadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 LKatadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 LKatadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 LKatadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 LKatadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 L

Produktinformation:

Denna nyhet rymmer hela 3 liter och renar på ett kick tack vare en smart och smidig lösning för filtrering med en Hydrapak-behållare och ett Hollow Fiber filter.
Tack vare ett hål längst upp i behållaren är den enkel att bära eller hänga upp, vips så har du en vattentank!

Filtret med hela skruvkorken går att köpa separat som reservdel.
Grundregeln vid all vattenrening är att ta vatten från en så rinnande källa som möjligt, undvik i största utsträckning att ta vatten från stilla stående vattensamlingar med tydligt grumligt vatten.
Om möjligt välj gärna vatten en bit ut från strandkanten och helst inte ytvattnet.

Reningen sker med 0,1 microns precision vilket reducerar protozoer med 99,9% och bakterier med 99,9999%.
Den genomskinliga flaskan gör det lätt att se hur mycket vatten som är i och även hålla koll på hur mycket vatten man dricker.
Filtret klarar ca 1000 liters vattenrening (mer om man bara renar klart vatten och mindre om man renar grumligt vatten).

Om filtret sätts igen av för mycket grumligt vatten så rengör man det enkelt genom den s k ”EZ-Clean advantage” dvs att ha vatten i flaskan och skaka den kraftigt. Alternativt skruvar man loss filtret och doppar det i vatten och ”swishar” det hastigt från sida till sida i vattnet, då lossnar skräpet och man kan fortsätta att rena vatten igen.
Notera att filtret aldrig ska sköljas horisontellt under en kran, det kan förstöra filtret.

Mått:
Höjd: 65 mm
Längd: 440 mm
Bredd: 230 mm
Vikt: 100 gAndra som köpte Katadyn Katadyn BeFree Vattenbehållare med filter 3,0 L har även köpt...

Standardvy | Byt till Mobil vy